OM SIKR’s REJSELEGAT

I referat fra 17.11.1987 står, at entreprenør Ib G. Hansen har skænket 25.000 til SIKR, og at pengene må anvendes efter bestyrelsens bestemmelser. Man vil på førstkommende repræsentantskabsmøde forsøge at uddele et rejselegat.

Derfor fik legatet i starten navnet Ib G. Hansens Rejselegat, og Ib G. Hansen stillede hvert år en check på 6.000 kroner til rådighed (og stod selv for overrækkelsen, når han havde tid).

I 1996 meddelte Ib G. Hansen, at han ikke længere ville give penge til legatet, og rejselegatet blev herefter videreført af Unibank, nu under navnet ’’SIKR’s rejselegat’’, og direktør Mogens Christensen, Unibank, er hver gang siden selv er mødt op for at overrække prisen.

I marts 2000 meddelte Unibank i et brev, at man gerne ville fortsætte sponsoratet frem til og med 2003, samt at man fra og med uddelingen i 2001 (uopfordret!) ville hæve den årlige portion til 7.000 kr.

I 2010 overtog Sparekassen Kronjylland sponsoratet af dette meget populære legat, men efter overrækkelsen i 2012 antydede Sparekassen at de på grund af for lidt medieeksponering overvejer om de fortsat vil sponsorere rejselegatet.

Prisens officielle navn er ”SIKR’s rejselegat” og kriterierne for at modtage legatet var ”En leder der har udført et stort stykke frivilligt arbejde gennem mange år. En leder med folkelig superliga klasse format. En leder der sætter Randers Kommune på landkortet”.

I forbindelse med ønsker fremsat på repræsentantskabsmødet i 2016 og efterfølgende bestyrelsesbehandling er kriterierne for tildeling af "SIKR's rejselegat" ændret til "En leder i en SIKR-medlemsforening, der har udført et stort stykke frivilligt, uegennyttigt arbejde for sin forening og/eller sit forbund gennem mindst 10 år".

I 2012 blev det besluttet, at denne pris skal uddeles i forbindelse med den årlige Sportsgalla i januar måned. SIKR’s bestyrelser udpeger en leder, og prisen overrækkes her af repræsentanter fra SIKR.

KONTAKTINFO

S.I.K.R.
Vestergade 15
8900 Randers C
tlf. 86 41 53 30
sikr@tdcadsl.dk
FIND VEJ

FORENINGSOPLYSNINGER

Udfyld skemaet og få korrespondance fra SIKR elektronisk i fremtiden.

KLIK HER!
Admin