Idrættens paraplyorganisation i Randers

Siden starten for over hundrede √•r siden, har SIKR v√¶ret idr√¶ttens paraplyorganisation i Randers og dermed idr√¶ttens taler√łr og samarbejdspartner overfor Randers kommune.SIKR arbejder på at give idrætten i Randers de bedst mulige vilkår, og har gennem årene haft indflydelse på adskillige tiltag, der på forskellig måde har gavnet idrætten.
Idrætsfonden

Foreningerne/klubberne har mulighed for,at s√łge om hj√¶lp st√łtte fra SIKR's Idr√¶tsfond.

Fonden er etableret med pengegaver fra SIKR's 75 års jubilæum i 70'erne. Siden fondens start er der uddelt over 1.000.000 kr. til vidt forskellige idrætslige formål.Hvis du eller din forening har behov for hj√¶lp/st√łtte, kan du hente ans√łgningsskemaet til SIKR's Idr√¶tsfond ved at klikke HER!
Priser og legater

SIKR står bag uddelingen af en række priser og legater.Hæderen tilfalder en idrætsmand/kvinde fra lokalområdet, som på den ene eller anden måde har gjort sig bemærket indenfor sit felt.

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning indenfor sportens verden. Du finder os i Vestergade 15, 8900 Randers og du har også mulighed for at sende os en mail.SENESTE NYT
02-03 2019Repr√¶sentantskabsm√łdet 2019
Samvirkende Idræts Klubber Randers, Vestergade 15, 8900 Randers, Tlf. 86 41 53 30, E-Mail